اطلاعیه‌ها

Return to Full Page
« Back

نشست هیأت وزارت آموزش و موسسات تحقیقاتی کشور آلمان با اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز

نشست هیأت وزارت آموزش و موسسات تحقیقاتی کشور آلمان با اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز


نشست هیأت وزارت آموزش و موسسات تحقیقاتی کشور آلمان با اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز در تالار خوارزمی دانشکده مهندسی برگزار شد.
دکتر ابراهیم گشتاسبی راد ، سرپرست دانشگاه شیراز در این مراسم ابراز امیدواری کرد : اجرای چنین نشست هایی بتواند زمینه مناسبی را برای گسترش فعالیت های بین المللی فراهم نماید.
وی افزود: دانشگاه شیراز هم اکنون تفاهم نامه های متعددی را با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور آلمان منعقد کرده است.
سرپرست دانشگاه شیراز تصریح کرد: در زمینه های مختلف از جمله انرژی ، نانو تکنولوژی ، بیوتکنولوژی، هنر و معماری، مهندسی حمل و نقل، کشاورزی و ... آماده گسترش همکاری های علمی و مشترک با کشور آلمان می باشیم.
دکتر سیدعلی اکبر صفوی، قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز هم در این نشست بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران با برخی از دولت ها مانند اتریش، آلمان، چین، روسیه و ایتالیا قراردادهای بین المللی منعقد کرده و در این راستا تسهیلات مناسبی برای همکاری های علمی مشترک فراهم شده است.
وی ادامه داد: این فرآیند شروع شده و هم اکنون حدود 300 پروژه علمی بین ایران و موسسات تحقیقاتی این کشورها در حال انجام می باشد.
دکتر صفوی خاطرنشان کرد: اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند از این فرصت برای انجام پژوهش های مشترک بهره ببرند.
وی، به تفاهم نامه دانشگاه شیراز با دانشگاه صنعتی درسدن آلمان اشاره کرد و گفت: براساس این تفاهم نامه تبادل استاد و دانشجو، انجام تحقیقات مشترک، اجرای سمینارها و کنفرانس ها صورت می گیرد.
قائم مقام دانشگاه شیراز در بخش دیگری از سخنانش ضمن معرفی گوشه ای از توانمندی ها و ظرفیت های این دانشگاه تصریح کرد: هم اکنون حدود 20 درصد دانشجویان دانشگاه شیراز در مقطع دکتری و حدود 30 درصد هم در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل و پژوهش می باشند.
دکتر ارژنگ خلیلی، دکتر پیام پارسی زاده، دکتر بهرام همتی نژاد، پروفسور اشنایدر، خانم دکتر مدرز، دکتر اشترونک ، دکتر اشتوکل و دکتر مورس از سخنرانان این نشست بودند که به بیان مطالبی در خصوص نوآوری های علمی در آلمان،معرفی موسسات حمایت کننده و بورس دهنده، موسسه DFG، DAAD ،AVH ، ارائه تجربیات برای تحقیق در آلمان ،اصول استفاده از بورس در آلمان ، بین المللی سازی آموزش عالی، چارچوب تحقیقاتی در آلمان، سازمان تحقیقات آلمان، جامعه ی مکس پلنک، جامعه ی لایبنیز، استراتژی بین المللی سازی در وزارت علوم آلمان در خصوص ایران، موسسه هلملتز، تحقیق برای چالش های بزرگ، چارچوب همکاری های مشترک، تسهیلات حمایت از دانشجو، فرصت مطالعاتی و تبادل محققان با تجربه و تسهیلات صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ایرانی پرداختند.
در انتهای این مراسم ، پرسش و پاسخ با حضور مسئولان موسسات تحقیقاتی آلمان برگزار شد و دکتر صفوی بیان داشت: از 3 پروپوزال که در زمینه های مطرح شده در این نشست ارائه شود ، توسط دانشگاه شیراز به صورت ویژه حمایت می شود.

عکس های بیشتر مرتبط با این خبر در آرشیو الکترونیکی روابط عمومی دانشگاه شیراز موجود است.
http://gallery.shirazu.ac.ir